Annuleren, retourneren

Wij hopen dat u tevreden bent over de geleverde bestelling. Oleson’s probeert haar klanten zo uitgebreid mogelijk te informeren over haar producten, maar het kan natuurlijk gebeuren dat iets niet aan de verwachtingen voldoet.

Het is mogelijk uw aankoop binnen 14 dagen te retourneren. U kunt uw aankoop middels pakketpost terug sturen. Vraag altijd om een verzendbewijs. Dit bewijs heeft u nodig om uw retourzending te kunnen traceren wanneer dat nodig is. De verzendkosten van het terugsturen zijn voor uw rekening. Pakketten die onvoldoende gefrankeerd zijn, kunnen niet door ons worden aangenomen.

Voordat u een artikel retourneert, ontvangen wij graag vooraf een bericht per email. Gebruik daarvoor het formulier Ruilen-Retourneren.  U ontvangt dan van ons een bevestiging met daarbij de instructies voor de retourzending. Zodra wij het artikel in goede orde hebben ontvangen, wordt het volledige aankoopbedrag van het artikel teruggeboekt op uw bankrekening (m.u.v. afgeprijsde artikelen).

Geretourneerde artikelen dienen ongebruikt, onbeschadigd en compleet te zijn. Uiteraard verpakt in de oorspronkelijke verpakking.

Producten met een beperkte houdbaarheid (categorie: “Sweets”) kunnen nooit retour worden genomen of worden geruild. Bij het retourneren van afgeprijsde artikelen worden geen verzendkosten vergoed. U ontvangt dan het aankoopbedrag exclusief verzendkosten teruggeboekt op uw bankrekening.

Retourformulier

  Uw naam

  Adres

  Uw e-mail

  Onderwerp

  Ordernummer

  IBAN-nummer

  Artikel

  Reden:
  te grootte kleinniet als verwachtbeschadigdoverig

  toelichting overig

  Gewenste actie:

  Over ons

  Tijdens vakanties, stedentrips e.d. loop ik altijd te snuffelen in straatjes en winkeltjes. Om ideeën op te doen, maar ik ben vooral ook nieuwsgierig naar wat er allemaal ‘te koop’ is. Als er iets is wat je overal en in allerlei creatieve vormen kunt vinden lees meer…