Bezoek ons

Via onze pagina op Facebook heeft u altijd actuele informatie over de fairs waaraan wij in 2020 deelnemen. Uiteraard zijn er ook jaarlijks terugkerende evenementen, zoals:

                      

Een mooie gelegenheid om eens nader kennis te maken met de duurzame producten die wij verkopen. Prachtige leren tassen met bijpassende accessoires  en heerlijk handgemaakt snoepgoed. Daarnaast een mooi assortiment aan zachte wollen truien en kleurrijke shawls. Allemaal producten gemaakt door met name familiebedrijven die altijd oog hebben behouden voor kwaliteit en duurzame ontwikkeling.

De afgelopen jaren zijn de fairs in Nederland uitgegroeid tot gezellige evenementen op bijzondere locaties met vertier voor alle leeftijden, verkoop van uiteenlopende producten, aandacht voor ambachten en ook veel proeverijen. Fairs zijn een groot deel van het jaar te bezoeken.

 

 

 

 

Over ons

Tijdens vakanties, stedentrips e.d. loop ik altijd te snuffelen in straatjes en winkeltjes. Om ideeën op te doen, maar ik ben vooral ook nieuwsgierig naar wat er allemaal ‘te koop’ is. Als er iets is wat je overal en in allerlei creatieve vormen kunt vinden lees meer…