Bezoek ons

In 2018 kunt u Oleson’s vinden op onderstaande fairs. Deze agenda wordt de komende tijd nog verder uitgebreid, dus hou het in de gaten!

Voorjaarsmarkt, Balloo, 31 maart
Paasmarkt, Orvelte, 1 april
Wollig Landleven, Sunrise Stables Assen, 15 april
Leef, Zweeloo, 5 en 6 mei
Pure Pinksterfair, Vaassen, 20 mei en 21 mei
Brocante Voorjaarsfair, Orvelte, 26 en 27 mei
Westerwolde rijgt Fair, Westerwolde, 20 juni
Midsummer Fair, Zeijen, 7 en 8 juli
Wolfeest, Balloo, 14 en 15 juli
Festival der Zoete Verleidingen, Sleen, 3 t/m 5 augustus
Paard & Erfgoed, Boschoord, 2 september
Nazomerfair Westerbergen, Echten, 15 en 16 september

             

Een overzicht van de fairs waar wij aanwezig zijn in Nederland. Een mooie gelegenheid om eens nader kennis te maken met de duurzame producten die wij verkopen. Prachtige leren tassen met bijpassende accessoires  en heerlijk handgemaakt snoepgoed. Daarnaast een mooi assortiment aan zachte wollen truien en kleurrijke shawls. Allemaal producten gemaakt door met name familiebedrijven die altijd oog hebben behouden voor kwaliteit en duurzame ontwikkeling.

De afgelopen jaren zijn de fairs in Nederland uitgegroeid tot gezellige evenementen op bijzondere locaties met vertier voor alle leeftijden, verkoop van uiteenlopende producten, aandacht voor ambachten en ook veel proeverijen. Fairs zijn een groot deel van het jaar te bezoeken.

 

 

 

 

Over ons

Tijdens vakanties, stedentrips e.d. loop ik altijd te snuffelen in straatjes en winkeltjes. Om ideeën op te doen, maar ik ben vooral ook nieuwsgierig naar wat er allemaal ‘te koop’ is. Als er iets is wat je overal en in allerlei creatieve vormen kunt vinden lees meer…