Over Ons

Tijdens vakanties, stedentrips e.d. loop ik altijd te snuffelen in straatjes en winkeltjes. Om ideeën op te doen, maar ik ben vooral ook nieuwsgierig naar wat er allemaal ‘te koop’ is. Als er iets is wat je overal en in allerlei creatieve vormen kunt vinden, dan is dat wel ondernemerschap. Dat heeft me van jongs af aan gefascineerd.

Zo ben ik tegen prachtige producten aangelopen. Producten met veelal een rijke historie, waarvan een aantal ook nog niet verkrijgbaar was in Nederland. Authentieke producten gemaakt door met name familiebedrijven. Families waar elke generatie een specifieke stempel heeft gezet in de ontwikkeling en verfijning van de mooie producten die ze hebben voortgebracht.

Het werd de hoogste tijd iets te gaan doen met alle ideeën en verzamelde producten. Oleson’s is gestart met aan aantal leveranciers uit Denemarken, Duitsland, Ierland, Oostenrijk en Zweden. Met een klein assortiment dat is onderverdeeld in suikerwerk, leer en wol (‘sweets, leather & wool’), is in 2015 de aftrap. We beginnen klein, maar denken groot. Oleson’s wil zich met haar eigen historie en nieuwe ervaringen uit gaan breiden van webwinkel en fairs naar haar eerste winkel in het groene hart van Drenthe.

wie ben ik klein

Met het verder ontwikkelen van de webshop wil Oleson’s een stuk shopcomfort bieden. Op deze wijze komen authentieke, bijzondere producten voor iedereen gemakkelijk beschikbaar.

De geplande winkel zal een plek worden om lekker rond te kunnen neuzen, op zoek naar iets om jezelf of een ander mee te verblijden. Een plek waar je ook even rustig van iets lekkers kunt genieten…

Graag tot ziens!

Krisna Kool

 

 

Klantenservice

Over ons

Tijdens vakanties, stedentrips e.d. loop ik altijd te snuffelen in straatjes en winkeltjes. Om ideeën op te doen, maar ik ben vooral ook nieuwsgierig naar wat er allemaal ‘te koop’ is. Als er iets is wat je overal en in allerlei creatieve vormen kunt vinden lees meer…