Bestellen / Verzenden

Bestellen

Bestellen bij Oleson’s is eenvoudig. De gewenste producten kunt u met één druk op de knop aan uw winkelmand toevoegen. De inhoud van uw mand kunt u bekijken door op het symbooltje rechtsboven te klikken. Wil u verder winkelen, gaat u gewoon terug naar het menu. Wanneer u wilt afronden, klikt u op de knop “Doorgaan naar afrekenen”. Vervolgens kunt u de gevraagde velden invullen voor de facturering en levering (met eventueel afwijkend afleveradres en/of aanvullende opmerkingen). Na afronding van de betaling, ontvangt u per mail de bevestiging.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

Verzenden

Bestellingen worden verstuurd via PostNL. Het is ook mogelijk om bestellingen af te halen wanneer u in de buurt bent. We maken hiervoor dan graag van te voren even een afspraak.

Voor verzending binnen Nederland gelden de volgende tarieven:

0-10 kg   € 6,50
Bestellingen boven de € 100,- worden gratis geleverd.

Voor verzending naar het buitenland, klik hier.

Na ontvangst van uw bestelling èn betaling wordt uw bestelling binnen twee werkdagen verzonden. Bestellingen die in het weekend worden gedaan, worden op maandag verzonden. U ontvangt altijd een bevestiging per e-mail als wij de betaling binnen hebben en zodra de bestelling verzonden wordt. Daarnaast krijgt u automatisch een e-mail met een track & trace code, zodat u uw bestelling online kunt volgen.

Over ons

Tijdens vakanties, stedentrips e.d. loop ik altijd te snuffelen in straatjes en winkeltjes. Om ideeën op te doen, maar ik ben vooral ook nieuwsgierig naar wat er allemaal ‘te koop’ is. Als er iets is wat je overal en in allerlei creatieve vormen kunt vinden lees meer…